Online Çekiliş Siteleri


Malumunuz artık bir çok firma yada özel kişi takipçilerini ödüllendirmek adına yarışmalar düzenliyor ve katılımcıları içerisinden birini talihli olarak seçip ödüllendiriyor. daha önceden bu tip çalışmaları yaparken eski yöntemler kullanılırdı. örnek isimlerin tek yazılıp bir kese içerisinden çekilmesi gibi fakat bu çok fazla güven vermez hatta insanların aklında soru işareti bırakırdı.

Teknolojinin geliştiği bu zamanda artık yazılımcı arkadaşlarımız bu konuyada el attı ve online olarak çalışan çekiliş yada kurra yapabilen siteler tasarlandı. sizler ile birkaç tanesini paylaşmak isityorum belki günün birinde sizede lazım olabilir.

1-  https://wmaraci.com/cekilis-araci
benim en çok kullandığım sitelerden biridir. özellikle yedek talihli belirlenmesi onu birçok siten farklı kılıyor. özellikle isim bazlı yada kullanıcı bazlı online çekiliş, online kurra yapacak kişilerin mutlaka kullanması gereken bir site.

2- https://www.random.org/ 
Sadece sayı bazlı online çekiliş yada online kurra çekebileceğiniz bir sitedir. Verilen iki değer arasında rasgele çekiliş yapar ve çıkan rakamı size gösteriri. Yılbaşlarında bazen tombala oynamak için cep telefonumdan bu sayfayı açıp kullandığım çok olur. yada zor olmayan yerdede çok işe yarıyor. özellikle tavlada zar kayboldumu bu aracı telefonunuzdan açın ve 1 - 12 arası değer girin. sadece çift sayıları göremezsiniz :)

3- http://www.kuracek.com/
3 farklı seçim sunana bir kurra çekme yazılımızıdır ve farklı seçenekler kullanarak çekilişinizi yapabilirsiniz.

0/Adet Yorum

Yorumlarımız yönetici kontrolünden geçmektedir. Bu yüzden reklam içerikli yada ahlaka aykırı yorumlar silinecektir.

Daha yeni Daha eski