Microsoft Office Uninstaller Tool

Merhaba,

Günümüzde birçok kişi bilgisayarımıza Microsoft Office programlarını kurarken veya güncelleme yaparken "Yükleme Tamamlanamadı, Kurulum Tamamlanamadı" gibisinden hatalar alınabilmektedir. Bu hatanın vermesinin sebeblerinden bazıları; indirmiş olduğunuz dosya eksik veya bozuk olabilir, daha önce kullanmakta olduğunuz Microsoft Office programını kaldırdığınızda bilgisayarda programa ait bazı kalıntıların kalmasından kaynaklanmaktadır. Bunun için çeşitli çözümler mevcuttur. Yazımızın devamındaki adımları takip ederseniz probleminize çözüm sağlanmış olucaktır.

MİCROSOFT OFFİCE ÜRÜNLERİNİ HANGİ DURUMDA KALDIRMAMIZ GEREKİR ?
  • Programların açılırken hata vermesi,
  • Programların aniden yanıt vermeyi durdurması,
  • Ofis yazılımlarını onardıktan sonra sorunların çözülememiş olması.
MİCROSOFT OFFİCE ÜRÜNLERİNİ NASIL KALDIRILIR ?

Microsoft Office programlarını denetim masasındaki program ekle veya kaldır bölümünden kaldırmak istediğimizde, programlar kaldırılır, bu kaldırma işlemi gerçekleşirken programlar geride kalıntılar bırakabilmektedir. Bu kalıntıları bilgisayarımızdan temizlemek için aşağıda linkini bıraktığımız Microsoft firmasının kendisine ait olan Microsoft Office Uninstaller Tool yazılımı sayesinde bu programlara ait kalıntıları bilgisayarımızdan temizlenmesini sağlayabilirsiniz.



Microsoft Office Uninstaller Tool programı Office 2007, 2010, 2013 ve 2016 kaldırılmasına yardımcı olmaktadır.

PROGRAMIN KULLANIMI

Microsoft Office Uninstaller Tool programını indirin ve çalıştırın.
Tüm bileşenlerin kaldırılması için EVET butonuna basın.
 Microsoft Office programına ait kalıntıların bilgisayarınızdan kaldırılma süresi, bilgisayarınızda bulunan donanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilir bunun için beklemeniz gerekmektedir.

İşlem tamamlandığında TAMAM butonuna basın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık, Microsoft Office yazılımlarınızı yeniden kurabilirsiniz.

Not : Microsoft Office Uninstaller Programı Windows7, Windows 8-8.1 veya Windows 10 sürümlerini desteklemektedir. Daha eski bir sisteme sahip iseniz Denetim Masası kısmında bulunan program ekle/kaldır bölümünden manuel kaldırmanızı tavsiye ederiz.



0/Adet Yorum

Yorumlarımız yönetici kontrolünden geçmektedir. Bu yüzden reklam içerikli yada ahlaka aykırı yorumlar silinecektir.

Daha yeni Daha eski