Google Chrome 47, Tam Windows 10 Uyumluluğu ile Geldi




Google Chrome'un her yeni sürümü ya yeni özellikler ya da bol miktarda hata çözümleri ile birlikte geliyor ancak bir süredir her iki anlamda da kullanıcıları yeterince memnun edecek güncellemeler yapılmadı. Zira bu durum Windows 10 kullanıcılarının Google Chrome ile sorunlar yaşamalarına sebep oldu. Ancak Chrome 47 ile birlikte Google bu işe de el attı ve kullanıcıları rahatsız edecek pek çok noktada düzeltmelere gidildi.



Dilerseniz Google Chrome 47'de karşımıza çıkanlara kısaca bir göz atalım.

Google Chrome'un bu sürümünde, özellikle Windows 10'da çökmeler, yavaşlamalar, bağlantı sorunları yaşayanlar veya bilgisayarının genel performansında büyük düşmeler olanlar için pek çok kod temizliği gerçekleştirilmiş. Böylelikle artık hiç bir sorun yaşamadan, akıcı bir şekilde Chrome'u Windows 10 yüklü bilgisayarlarınızda kullanabileceksiniz.

Windows 10 uyumluluğu konusu, yeni işletim sistemiyle birlikte gelen Microsoft Edge web tarayıcısının hala kullanıcıları kendine çekemediğini düşünürsek oldukça önemli. Zira ya Chrome ya da Firefox hala en tercih edilebilir seçenekler arasında yer alıyor ve Opera, Yandex.Browser gibi diğer seçenekler de zaten Chrome ile aynı şekilde Chromium tarayıcı motorunu kullanıyorlar. Edge'in tarayıcı eklentileri desteğinin olmaması da elbette kullanıcıların ondan uzak durmalarının en büyük sebeplerinden bir tanesi.

Google Chrome 47 sürümünde maalesef çok fazla yenilik ya da göze batacak değişiklik yer almıyor. Bu sürümde performans ve güvenlik hatalarının giderilmesi ağırlık kazandığından dolayı pek çok kullanıcı güncellemenin etkilerini göremeyecektir. Lakin en son sürümleri kullanmak her zaman daha iyi bir internet deneyimi sunduğundan aksatmadan Chrome 47'ye geçiş yapmanızı öneriyorum.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Chrome'u bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.

0/Adet Yorum

Yorumlarımız yönetici kontrolünden geçmektedir. Bu yüzden reklam içerikli yada ahlaka aykırı yorumlar silinecektir.

Daha yeni Daha eski