Ücretsiz Opencart ( E-Ticaret ) Sitesi Açmak

Ücretsiz Opencart ( E-Ticaret ) Sitesi Açmak
Ücretsiz Opencart ( E-Ticaret ) Sitesi Açmak

Bir çok girişimci ve ticaret erbabı arkadaşlarımız internet sektörüne girmek isterler sonuçta internet sektörü cazip bir yatırım aracıdır. Siz ürünlerinizi girersiniz ve bu ürünler hiç kapanmayan mağazanız internet sitenizde ürünlerin satışı devam eder. Böyle mantıklı bir yatırımı hangi girişimci istemez ki ?


Opencart Destek Whatsapp Grubumuza Tıkla Katıl


İşte bu yüzden şimdi size kendi e ticaret sitenize nasıl sahip olacağınızı anlatacağım. E Ticaret sitesine sahip olmak için bir kaç seçeneğiniz mevcut Ücretli hizmet veren firmalar olduğu gibi. İnternet üzerinde hem ücretli hemde ücretsiz web scripleri edinerekte sitemizi açabiliriz.

Ben size kendi bildiğim ve bir çok projemde kullandığım open source ( açık kaynak ) kodlu bir yazılım olan OPENCART e ticaret yazılımını anlatacağım.

Opencart Ücretsiz mi ?

Bu sorunun cevabını opencart ücretli mi ?  yazımda anlattığım için tekrar konuya girmeyeceğim ama kısaca bu tamamen sizin tercihinize ve bilgi birikiminize bağlı.

Nasıl bir eticaret sitesi açabilirim ?

Nasıl (Nereden) Opencart İndirebilirim ?

Ücretsiz Opencart ( E-Ticaret ) Sitesi Açmak 01
Ücretsiz Opencart ( E-Ticaret ) Sitesi Açmak 01
İlk olarak opencart yazılımının dosyalarını indirmeye ihtiyacımız var. Bu adresten opencart kullanacağınız sürümünü indirin. İhtiyacınız olan sürümü iyi belirlemeniz gereklidir. Ben her zaman son sürümü tercih ediyorum ve danışmanlığını yaptığım sitelerinde güncel tutmak adına sürekli güncelliyorum. ne kadar zahmetli ve risklide olsa hack yemekten çok daha önemli değil. Malum ciddi bir işle uğraşıyoruz ve müşterilerimize mahcup olmak istemeyiz. :) Zipli dosyamızı indirdikten sonra yazılımı türkçeleştirmek için dil dosyasını bu adresten indirebilirsiniz. Ayrıca ben bunlarla uğraşmak istemiyorum hazır paket indireceğim diyebilirsiniz o zaman google açın ve arama çubuğuna "opencart türkçe indir" yazınız. Çıkan sitelerden size uygun olan sürümü indirip zipten çıkarınız ayrıca sitelerin yardım bölümlerindende destek alabilirsiniz.

Opencart Hosting Seçimi ?

Opencart Kurulumu ?

İndirdiğiniz ve zipten çıkardığınız opencart yazılımını ftp aracı ile sitenizin direk dizinine atınız. Dizine attıktan sonra www.siteadiniz.com\install adresinde gidiniz.

Bu aşamadan sonra gerekli bilgileri girip ileri ileri diyorsunuz ve kurulumu çok basit bir şekilde bitiriyorsunuz. Bir dahaki yazımda resimli olarak ayarın nasıl yapılacağını resimli olarak anlatacağım. 

kurulum sırasında sorunla karşılaşırsanız yorum kısmına sorularınızı yazabilirsiniz.


0/Adet Yorum

Yorumlarımız yönetici kontrolünden geçmektedir. Bu yüzden reklam içerikli yada ahlaka aykırı yorumlar silinecektir.

Daha yeni Daha eski